A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Рейки

Рейки е изключително проста система за лечение и самолечение “чрез полагане на ръце”. РейКи на японски означава ВсеМирната Жизнена енергия, която прониква във всичко. Тази енергия се концентрира в чакрите и се насочва за лечение и възстановяване. По този начин тя

  • балансира енергиите в организма, като при това не са възможни странични или отрицателни ефекти;
  • действа на физическо, ментално, емоционално и психологическо ниво;
  • увеличава потенциала на жизнената енергия и интензивността на аурата – дава енергия на всички органи и системи в организма, което ги привежда в естественото им енергийно и функционално състояние на здраве;
  • активира очистителните процеси в организма и стремежът му да изхвърли всичко ненужно:токсини, чужди тела и енергии, вредни вълни от различен произход и др.;
  • създава баланс на енергиите в чакрите и аурата, което е особено важно както за физическото и душевно здраве, така и за благополучието. Увеличаването на енергийния баланс в чакрите и аурата, спомага за освобождаването от стрес и кодировки (подсъзнателни записи или енергийни структури в аурата).
  • помага по-леко да се преодоляват всякакви кризисни ситуации;
  • създава хармония и любов в междуличностните отношения – в семейството, на работното място и др.;
  • увеличава съзидателността и нивото на съзидателно възприятие.

Рейки е напълно безопасна както за приемащия, така и за целителя (през него преминава огромен поток енергия и както и колкото му е необходимо остава в него). Това е най-бързото и лесно за усвояване учение.

Рейки няма никаква религиозна насоченост и не противоречи на никое религиозно вярване. Не изисква никакъв режим, диети, упражнения, ритуали, отказване от любими неща и др. Рейки е предимно целително изкуство, като под целително би следвало да се разбира привеждане на всички елементи на физическото и фините тела в цялост, баланс – в естественото им заложено от природата (Бога) състояние.

Рейки не отрича и не е в конфликт с многобройните лечебни методи и с официалната медицина.

С рейки може да се помага и въздейства и от разстояние (дистанционно)  на хора, растения, животни, на определена ситуация или събитие, определен проблем както от настоящето, така и от миналото.

След предварително записване при нас можете да проведете рейки-събеседване и демонстрация с Нора Балтанова (рейки-учител в традиционно рейки и по метода „Сила + рейки“) и Росица Стоянова (рейки – лечител II-ро ниво).