За нашето меню « Център Идея Вита

Танци

За деца и родители

За нашето меню

При нас в „Идея Вита” можете да опитате ястия, приготвени с „живи продукти”, подбрани и проверени, по рецепти от аюрведичната, китайската и домашна българска кухня - супи, салати, ястия и десерти, съобразени със здравословните принципи на хранене и сезоните.

Използваме подправките не само като вкусови, но и като лечебни добавки, като по този начин прилагаме принципа „Храната като лекарство”.

Повечето от продуктите, с които готвим, са произведени лично и не са обработвани с пестициди, хербициди и изкуствени торове и са такива, с които се храним и ние. Във всички аюрведични рецепти използваме приготвено на място Гхи (Ги) – здравословно пречистено краве масло. Салатите овкусяваме с висококачествен студено пресован зехтин, лечебен китайски оризов оцет, пресен лимон, семена и ядки.

Нашите рецепти не са тайна. Бихме ги споделили с всички, които желаят да си приготвят в къщи вкусна и полезна храна. Ще сме благодарни на тези от вас, които ни предоставят своите вкусни и здравословни рецепти, за да ги направим достъпни за повече хора.