A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Лектори

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОСНОВНИТЕ ЛЕКТОРИ

Ани Пешева е учила в Пекинския университет в Китай и Станфордския университет в САЩ. Получава уникалния шанс да се срещне и обучава при едни от най-видните китайски специалисти по чигун и китайска астрология и посвещава дълги години на тези науки и практики. Понастоящем Ани Пешева работи в Академия Ханлин и пише книги за източните методи за опазване на здравето. Автор е на книгите „Китайска астрология – 1 част: Звездите в четирите стълба на съдбата“ и „Българско-китайски разговорник“.


Диана Митева, център „Идея Вита“: „Моето изцеление и осъзнаване започна с практикуването на естествения чигун на д-р Ван Циенцюн през 2006 г.  Чрез   търсене и получаване на допълнителни знания и практики, стигнах до мисълта, че това, което ще правя по-нататък е служене с любов, за реализацията на което създадох център „Идея Вита“. Ние правим всичко с любов. Това е моето желание – да служим на хората с любов“.

  • София, кв. „Бели брези“, ул. „Лерин“ № 64
  • ideavita.ood@gmail.com
  • 0888 803 745

Дончо Лисийски е лекар, завършил медицинския факултет на ВМИ- София през 1996 г. и професионален курс по акупунктура през 2005 г. Понастоящем работи в кабинет по акупунктура в ДКЦ 17 в София, като се занимава единствено с акупунктура и чигун  и води курсове и занятия по лечебен чигун.

Д-р Лисийски е професионалист, който безрезервно предоставя информация и помощ на всеки, който търси нещо повече от общи препоръки за хранене и движение. На всеки, който има силата и желанието да поеме отговорността за себе си и своето здравно състояние.


Д-р Владимир Шишков е завършил медицина във ВМИ – Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията, храненето, лечението и превантивната медицина, както с природни, така и с фармацевтични продукти, храни и хранителни добавки. Автор е на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене.


Георги Гаджев е един от хората, които по естествен начин бързо напредват в чигун, усъвършенствайки в детайли различните методи и школи и изучавайки в дълбочина теорията и историята на чигун. С огромното желание да сподели опитностите си и ползата от енергийните практики, Георги води занятия и курсове по чигун, които предизвикват голям интерес и радост и курсовете му набират все по-голяма популярност.

  • jgadjev@gmail.com

Цветозар Мръвков е основател на Асоциация “Фън Шуй Център” – България. Завършва Културология в Украйна и едновременно с това успешно защитава магистратура по Социална психология.

Страстта му към философията на фън шуй се запалва в началото на новото хилядолетие, когато започва да се занимава професионално с това изкуство. Има атестати от редица международни фън шуй организации, сред които “Международния Фън Шуй Форум”, както и “Централната Академия по фън шуй”. Автор е на десетки статии в пресата, на телевизионни и радио-интервюта, администрира няколко сайта и форуми за фън шуй в България, занимава се с проекти и консултации, изследва идеите на фън шуй у нас.

Цветозар Мръвков е автор на книгата Българският Фън Шуй, която също ще бъде представена на семинара.


Камен Кетев се занимава с астрология от 1991 г. Защитава трета майсторска степен по чигун през 2000 г.  Специализира се в наталната, предсказвателната,    хорарната астрология и ректификация. Провежда курсове по астрология, чигун и медитация.


Светлана Костова е художник, етнограф и историк. От дълги години изследва историята и символиката на българските шевици. Твори главно в областта на художествения текстил – плъст (филц), рисувана коприна и ръчна хартия, но експериментира и в областта на живописта с акварел, темпера и акрил.

Всеки, който се е докоснал до нейното изкуство, открива един вълшебен свят, изпълнен с много енергия, любов и красота.


Диана Мислиева, „Био Апи Мед

Преди 12 години с моето семейство напуснахме големия град и устроихме живота си в планината, сред природата.  Природата ни дава всичко необходимо – храна чрез плодовете, които ражда; релакс, енергия и лечение чрез звук, цвят, аромат, вода, слънце и вятър. Започнахме да подреждаме живота си по природните закони – променихме храненето си, възгледите за възпитание и цялата ценностна система. Това неминуемо определи и професионалния ни път. Специализирахме се в производство на продукти за храна, профилактика и лечение на пчелна и билкова основа.


Саша Тодорова е художник, поет и автор на книги.  Проявява постоянен интерес към езотериката и сакралната геометрия. Пътят й минава през метода „Силва“, йога, чигун, тайдзичюан, универсална енергия, рейки, фън щуй и Гурджиевите свещени танци.
Саша живее с девизите: “от всяко положение има изход“; “винаги може и по-добре“ и е съвсем наясно с мисълта на Лаодзъ, че “това, което изглежда напълно постигнато, все още трябва изцяло да се постига, ако искаме да има бъдеще“.


Баню Кацаров е известен фитотерапевт и чигунист, практикуващ повече от 20 години билколечение, суджок и прана.

  • с. Царацово, Пловдивска обл.
  • тел. 03127/24-01, 0887572873

Емилиян Христов – многогодишен преподавател по чигун


Светломир Видулов – преподавател по чигун