Първа презентация по метода на Том Боуен в Идея Вита « Център Идея Вита

Танци

За деца и родители

Първа презентация по метода на Том Боуен в Идея Вита

Безплатен сеанс с техниката на Том Боуен подари „Идея Вита” на участниците в първата презентация

Всички присъстващи на първата презентация на техниката на Том Боуен, проведена в център „Идея Вита” на 25.10.2013 получиха безплатен талон за една процедура. Публиката беше очарована от практикуващите, които показаха нагледно терапията, а събитието продължи близо два часа

„Ние подкрепяме съществуването на два центъра, където четирима терапевти работят с различни пациенти с разнообразни диагнози по методите на Том Боуен. С това се опитваме да разпространяваме идеята на Том Боуен терапията да достига до повече хора и парите да не са пречка за пациентите да имат достъп до тази нова и качествена методика”, каза Диана Митева – управител на „Идея Вита”.

„Една процедура може да бъде адресирана към голям брой заболявания, а ефектът се усеща още след първия сеанс”, коментира и Люсиена Костова, която представи подробно техниката. Тя обърна внимание, че методиката настройва тялото само да се лекува и че методът е напълно безвреден и подходящ за всяка възраст. Люсиена практикува от три години и половина.

„Плацебо ефект е невъзможен, тъй като аз лично съм работил на куче и повлияването е осезаемо. Колеги споделят и практика с малки деца, при които също резултатите са много добри”, допълни и Любомир Митев, който практикува Боуен от година и половина.  

По време на представянето двама терапевти работиха с две дами от публиката, които споделиха, че са почувствали облекчение в областите, където е имало напрежение и болка. Светльо –  пациент с парализа на долните крайници и дефект в говора сподели как процедурите са върнали усмивката му и възможността отново да ходи и да говори.

Всички присъстващи на първата презентация на метода на Том Боуен  в център „Идея Вита” получиха талон за безплатна процедура.

Следващото представяне, което център „Идея Вита” организира ще бъде на 22 ноември от 19 часа.

 Център „Южен парк”

кв. Иван Вазов, бул. Витоша – 139 вх.Б,ат.2

Център „Идея Вита”

кв. „Бели брези”, ул. Лерин – 64

 

Тел. за въпроси и записвания: 0887/ 433 388