A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

„ПАРАГРАФ 22”

БОГ ДАВА ЖИВОТ И СВОБОДЕН ИЗБОР.

ЧОВЕК ИЗБИРА КАК ДА ЖИВЕЕ И КАК ДА УМРЕ /т.е. да напусне тялото си/

 

Повечето хора СЕГА се „занимават” с различни начини на самоубийство. Експериментират с алкохол, с цигари, с наркотици, със секс, с храна, с музика, с мислене, с говорене…

Това самоубийство става дори несъзнателно /в смисъл, че хората са невежи и не знаят друго/ и затова е масово. Характерно за това самоубийство е, че личността на човек „прави напук” на душата му, т.е. „лявата ръка не иска да знае какво прави дясната”.

На тези от вас, които искат да слушат ще кажа, че ако ви е интересно да разберете как най- бързо и качествено можете да се самоубиете СЕГА, отговорът е: МИСЛЕТЕ И ГОВОРЕТЕ НЕГАТИВНО! В никакъв случай не предприемайте действия, защото ще ви разконспирират плановете и току- виж някой спасител се появил и ви попречил на самоубийството. Така де, не е прието в обществото да се самоубиваме с действия – да се гръмнеш, да скачаш от високи етажи, да те бута влак или кола и т.н.С мислене и говорене обаче става най- хубаво и истинско. Пък и другите го правят. Негодувайте, ядосвайте се за всичко, което се сетите, обиждайте се и псувайте наред, обвинявайте и съдете който сварите и всичко живо /пък може и неживо – по- цялостно ще е/, мразете, завиждайте, отмъщавайте си и наказвайте всички, които са ви сторили „зло”, тормозете семействата си, децата си… и т.н. още каквото се сетите в негативен план, но най- вече: НЕ ВЯРВАЙТЕ И ХУЛЕТЕ БОГ! „Няма Бог! Това са глупости!” или „Какъв е тоя Бог дето ми изпраща само лоши неща в живота? Не вижда ли, че се мъча? Я, да си гледа работата!”

Ей това, абсолютно качествено и гарантирано ще ви убие. От опит го знам. Ще съсипе и разпадне физическото, емоционалното и менталното ви тяло, ще ви разпарцаливи аурата и ще  ви оголи така, че веднага като върху пържола ще ви се нахвърлят и ще се впият във вас всякакви низки същности, енергийни кръвопийци отвсякъде, ще ви изкълват като лешояди, ще ви изсмучат като кърлежи, ще ви оглозгат като пирани… и така, докато душата не си замине от тези материални останки да ходи в други светове да се лекува.

Я сега, да видим защо участваме в тези масови самоубийства?

Всички го правим – в една или в друга степен, повече или по- малко. Може да е „само” с едно преяждане на седмица, с една бира на ден, с една цигара в компания на приятели, с една „майна” към жената или детето и т.н., но го правим. Какво значи „само”, „повече или по- малко”? Не ви ли звучи абсурдно като „повече или по- малко бременна, или повече или по- малко умрял? Чували ли сте израза:” Само един път да умра, че да си почина!” Отново израз на невежеството ни. Та ние това с умирането сме го правили хиляди пъти и кой знае още колко ще го правим, ако не вземем решение да престанем. И какво толкова му е „хубавото” на умирането? Я да си стоим в телата и да си „вършим работата”, щото иначе само си играем на „идеме си – дойдеме си”!

Та, за причината, защо участваме в самоубийствата? Колкото и да „дълбаем” и да разсъждаваме, винаги най- накрая стигаме до … Любовта! Липсата ни Любов ни кара да се самоубиваме. Там, където няма Любов, дупката се запълва със самоубийствени и разрушителни „занимания”. Те, обаче, запълват само на външно ниво, а отвътре дупката става все по- голяма. Накрая сърцето така изтънява, че се пръсва. Тогава излита душата. /Това последното само го имам като знание в този живот, не съм го проверила до край, спрях се на почти максималното изтъняване/.

И накрая – рецептата – тя е много проста: настаняваме Бог в сърцето си, то се изпълва с Божествена всеобгръщаща Любов и ставаме чистички и светлички като ангели, доволни, радостни и заситени отвсякъде, и колкото повече продължаваме в този дух, все повече заприличваме на самия НЕГО – СТАВАМЕ МАЛКИ БОГОВЕ!

Нещо повече: НИЕ СМЕ СИ ТАКИВА ПО НАЧАЛО, АМА КОЛКО Е ДЪЛЪГ И ТЕЖЪК ПЪТЯТ, ДОКАТО ГО РАЗБЕРЕМ И ГО ЗАЖИВЕЕМ!

ВНИМАНИЕ! Разбирането не е живеене, не е проявление! Това е ЧАСТ ПЪРВА. Задължитална е и ЧАСТ ВТОРА – правенето.

Та ето какво предложение имам:

ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ „ПАРАГРАФ 22” И ДА ЗАЖИВЕЕМ КАТО БОГОВЕ – ЧРЕЗ ЛЮБОВ! ДА СПРЕМ НАЙ- СЕТНЕ ДА СЕ САМОУБИВАМЕ И ТО МАСОВО! ЕДВА ЛИ ТОВА Е СМИСЪЛЪТ НА ПРЕБИВАВАНЕТО НИ НА ЗЕМЯТА „СЕГА”!

Comments are closed.