A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

„ИДЕЯ ВИТА“ ПРЕЗ 2013-ТА

/ретроспекция от Диана Митева/

 

В началото на 2013-та обявих, че тя е „Годината на ЕДИНЕНИЕТО“ на физическия план на битието. След ВЪЗНЕСЕНИЕТО, което трябваше да се случи в края на 2012-та, за мен това беше Пътят.

Е, Възнесението се отложи, а Единението не се състоя. Опити правихме много: единявахме се с чигунисти, йоги, кришнари, еколози, дъновисти, дервиши и суфисти, масловци и подръжници на мастити американски и др. „гурута“… т. е. с който ни срещаше Вселената. С всички се опитвахме да работим или поне да си сътрудничим – честно, открито, с цяло сърце – по Вселенски. Отзовавахме се където ни поканеха и давахме всичко, за да допринесем за доброто. Раздавахме по много и от всичко, раздавахме наляво- надясно, а изобилието беше пълно. И знаете ли? Всички опити си заслужаваха! Толкова интензивно учене и прилагане на уроците в никой друг университет, освен в УНИВЕРСИТЕТА ЗЕМЯ не може да се случи! БЛАГОДАРИМ! Това беше най- изричаната дума от нас през изминалата година. Тази благодарност ни заля с хора, събития, срещи, ситуации, вещи, пари… – съкровища от всякакъв вид и произход /имам пред вид и неземен/. БЛАГОДАРИМ!

Е, за да не си мислим, че всичко е „мед и масло“, приятели и сродни души / защото от тях най- боли/ ни сложиха по една- две „бананови кори“, ей така, за разкош. Получихме един прекрасно-убийствено-критичен мейл от анонимен клиент, който беше изпълнен с толкова болка и откровеност, че го заобичах веднага. Дори го поканих да се запознаем, защото толкова добре си изигра ролята на огледалото, че го усетих като приятел. БЛАГОДАРЯ!

След всичкото това „пиянство на душите“ /както нарекох 2013-та/, настъпи отрезвяване.

НЕ СМЕ ГОТОВИ ЗА ЕДИНЕНИЕ В ЛЮБОВТА! В БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ! НЕ СИ ОТВОРИХМЕ СЪРЦАТА ЕДИН ЗА ДРУГ И ЗА ЦЯЛОТО!

Не ни се иска, току- така, изведнъж да си зарежем старите ИГРИЧКИ, ИГРАЧКИ, ИГРАЧИ И СЪИГРАЧИ! Па макар и да ни обещават цялата Любов и Светлина на Вселената! Така де, на някои им става скучно – всеки ден „мед и масло”. Друго си е от време на време по една баница от „зад ъгъла”.

Приятели, както сме я подкарали, ПРЕХОДЪТ ЩЕ БЪДЕ БАВЕН! ЛЮБОВТА ЩЕ СЕ ИЗСТРАДВА ДЕН ПО ДЕН, КАПКА ПО КАПКА! Ще се пълним като пясъчен часовник и когато съберем достатъчно количество, един по един ще се обръщаме към Светлината, ще изплуваме като втасали мекички /тези, които правят мекички, знаят как изплуват отгоре върху мазнината, като станат готови – златисти и хрупкави/.

През 2014-та искам да излязат „на сцената” новите души – ДЕЦАТА ИНДИГО! Те вече дават заявка за това. Те ще започнат да прекрояват околния свят и нас по „свой образ и подобие”. Те вече го правят. „Идея Вита” ще работи през 2014- та ТОЧНО ЗА ТОВА – ДА ИЗЛЯЗАТ НАПРЕД МЛАДИТЕ ХОРА, КОИТО НОСЯТ В СЕБЕ СИ ТАЛАНТА, ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА, БЛАГОРОДСТВОТО, ИСКРЕННОСТТА И ЧЕСТНОСТТА, МИЛОСЪРДИЕТО И ВЯРАТА В ДОБРОТО!

Енергиите на годината на „синия дървен кон” /по китайския календар/ подкрепят тези добродетели.

 

А за статистиката: През 2013-та на различни събития в залите на „Идея Вита” са минали над 2700 човека! /без да броим тези, които регулярно тренират тай чи, йога, дервишки практики и тези, които се хранят редовно при нас/.

За 2 год. и 3 месеца, от създаването на Центъра –  над 5000 човека!

За нас оценката е ясна – моделът „Ние правим всичко с Любов!” работи.

През 2014-та следва мултипликация в страната!

 

БЛАГОДАРИМ!

 

И… докато пиша горната равносметка, ми дойде една популярна българска песен, която ще видоизменя така:

 

„Докога ще се лутаме в мрак

и умът ни ще води сърцата?

Чуй ни, Господи, чуй,

дай ни знак!

И върни Любовта на Земята!”

Comments are closed.