20.02.2012: РАБОТИЛНИЦА НА БЛАГОПОЛУЧИЕТО « Център Идея Вита

Танци

За деца и родители

Translate

Translate »
CzechCroatianEnglishEstonianFrenchGermanGreekHungarianItalianRomanianRussianSerbianSlovenianSpanishSwedishTurkish
CzechCroatianEnglishEstonianFrenchGermanGreekHungarianItalianRomanianRussianSerbianSlovenianSpanishSwedishTurkish

20.02.2012: РАБОТИЛНИЦА НА БЛАГОПОЛУЧИЕТО

“Работното” й време е всеки ПОНЕДЕЛНИК от 19:30ч. с водещ Татяна Рачева. Ето нейното послание:

„Приятели, заповядайте всеки понеделник от 19:30ч. до 21:00ч.  в нашата РАБОТИЛНИЦА НА БЛАГОПОЛУЧИЕТО. Ще практикуваме техниките на релаксация, медитация, визуализация и утвърждения. Проектът е авторска разработка, като в основата му са залегнали основните концепции на системата на Луиз Хей, Шакти Гауейн и Ангелина Могилевская. Стъпка по стъпка ще се учим как да се освобождаваме от напрежението и тревожността, как да намерим вътрешната си сила и как да й повярваме, как да възродим или да създадем прекрасни взаимоотношения на работното си място и у дома, как да контактуваме с непокорните деца, как да се справяме с неприятни диагнози, как да намерим истинското си АЗ. И всичко, кое да пожелаем да променим или да придобием в нашия Живот.
Нашата Работилница има за цел да ви научи да използвате естествените си заложби за генериране на положителни представи все по-осъзнато и техниките за пораждане на онова, което искрено желаем – любов, личностна реализация, облагородяващи отношения и много други. Творческото прилагане на техниките по време на нашата съвместна работа, ще ни даде ключ към Благото и щедростта на Живота.
Когато вникнете в принципите на използваните техники и практиките с отворен ум и сърце, решете след това за себе си, дали са подходящи за вас. Ако се окаже, че това е Вашият метод, продължавайки да го използвате и да го развивате, много скоро промените в самите вас и в живота ви ще надхвърлят значително очакванията ви!
Ако искате да сте доволни от вашия живот,
Ако искате тревожността да остане в миналото,
Ако искате умората и стреса да напуснат ежедневието ви,
Ако искате смехът и радостта да бъдат ваши спътници,
Ако искате да имате подходящи партньори и колеги,
Ако искате да се справяте с лекота със здравословни проблеми,
Ако искате да си припомните – кои сте,
Заповядайте при нас! Сега е най- подходящият момент за промяна!
Преди години аз направих своя избор, но бях съвсем сама. Нямаше нито групи за подкрепа, нито подходящи за мен учители. Наложи ми се да пътувам много далеч при моя наставник и учител. Дойде моментът да споделя с Вас тази тайна на личностната ми метаморфоза, а също и да ви помогна да я откриете в сърцето ви, разбира се, ако ми позволите!
Любов и Светлина!
Татяна Рачева
Вход: 10 лв.”