A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Съботно Взаимно Училище за Възрастни

На 28.01.2012 отвори врати Съботното Взаимно Училище за Възрастни (или Съботно ВУЗВ). Първият урок, с който започнахме е урокът за Прошката. “Прошката като начало”. Защо е важно да прощаваме? Как става на практика? Какво ни дава прошката?

Направихме заедно медитация, с която да простим на себе си.

Среща-разговор с Георги Изворски на 21.01.2012

На 21.01.2012 се състоя поредната и първа за 2012 г. среща-разговор с Георги Изворски на тема „ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ НА ЧОВЕКА, СВЪРЗАНИ С ПРЕХОДА. ЗНАЧЕНИЕ НА ПОСТА – ЖИТЕН РЕЖИМ 2012.“

Благодарим на всички, които направиха своя избор да бъдат с нас в работната събота и бяха част от прекрасното преживяване!

… още

Среща-разговор за онкологичните заболявания

На 21.01.2012 продължиха срещите-разговор от инициативата “Да споделим и да помогнем” с темата за онкологичните заболявания. Как „си отглеждаме” рак и как после се „борим” с него? Благодарим на хората, дошли да споделят своя личен опит с нас, който беше много полезен за всички присъстващи! Специално благодарим на Владо Николов за книгата, която ни предостави!

Среща-разговор с Жанет Орфану

На 08.01.2012 (неделя) от 11 ч. на гости ни бе Жанет Орфану – авторката на книгата „Седмата посока“. В характерната за нея атмосфера на откровеност и любов тя сподели с присъстващите своя опит и ни зареди с много позитивна енергия и оптимизъм.

… още