A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Чигун

„Чигун е наука за същността и еволюцията на живата материя. Чрез дългогодишни наблюдения върху Природата, древните хора са доловили, че между човека и нея съществуват тесни вътрешни взаимовръзки. Тези знания са били анализирани и осмисляни след многократното им проверяване в процеса на хилядолетна практика.

Чигун представлява също така метод за саморегулация на здравето, психиката и ума, за постигане на дълголетие и качествено усъвършенстване на живата материя. Смелостта да бъде описван е идвала след десетилетия лични проверки и анализ.

Благодарение на теоретичните изследвания и практиката на много поколения хора, през хилядолетията знанията са били непрекъснато обогатявани, развивани и усъвършенствани, за да се превърнат накрая в неразривна по своята логичност и съдържание система.

От този процес можем да видим колко строго са се отнасяли древните хора към писмените послания и с каква отговорност към Истината са пристъпвали към писането на книги. Те са смятали, че не бива поради недостатъчно изясняване на нещата, да оставят погрешни тези и описания в книгите, та след излизането им на бял свят да предизвикат погрешни възгледи у обществото, а грешките да се предават и на следващите поколения.

Древните хора са писали трудовете си с изключителна отговорност към бъдещото човечество, ръководени от принципа: да не говориш за нещо, което не разбираш, да не пишеш за нещо, което не ти е ясно. Духът на този принцип постоянно ме води и учи: нищо безотговорно написано да не се оставя на поколенията!”

Ван Циенцюн – „Естествен чигун”, Част 1

Заниманията по чигун включват:

  • 16- те двигателни упражнения по книгата на д-р Ван Циенцюн – „Чигун – I – ва част” с представяне на упражненията от автентичен видеозапис на д-р Ван
  • Масаж на акупресурни точки по книгата „36 точки за здраве” на д-р Ван
  • Чигун медитация по книгата на д-р Ван Циенцюн – „Чигун – I – ва част”
  • Практични съвети, рецепти, продукти и билки от книгата на Ани Пешева „36 билки за здраве”, както и от семинари, курсове и конференции по чигун
  • Приятна китайска медитативна и лечебна музика