A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

ФОРМУЛА на ОБИЧТА, дадена от Георги Изворски на Белинташ, на 21.07.2012 г.

Най-новата и най-мощната в момента формула, дадена от Георги Изворски на Белинташ, на 21.07.2012 г.
( Разпространявайте я и я казвайте сутрин, от 1-вата до 3-тата минута веднага след събуждане. Това ще повдигне съзнанието на цялото човечество за много кратко време!)
Цитатът, който следва е най-новата книга на Георги Изворски, която съвсем скоро предстои да излезе „Великият трепет“:

„ФОРМУЛА на ОБИЧТА „ДУШЕВНО ОТКРОВЕНИЕ”

„Както вече споменах, денонощието има 1440 минути. Моля ви, от тях, всеки ден да отделяме само една и то веднага след събуждане, до 3-4, най-късно 5 минути след съня, за това откровение. Освен желание, добра воля и постоянство, нищо друго не се изисква. А ефектът, казвам ви, ще бъде феноменален, абсолютен и съвършен по мощност и полезност за Човечеството. Разбира се, това ще стане най-добре, когато започнат да го прилагат все повече души – сто, хиляда, един милион, един милиард. Това Откровение ще ни едини с Божествения Дух най-бързо, най-леко, най-силно, най-точно, най-пълноценно, най-навременно.
Ако направим това, то съм уверен, че много по-леко и безболезнено ще приемем и преминем Прехода. Тази индивидуална медитация всъщност е НАЙ-ГОЛЯМАТА И НАЙ-ЕФЕКТИВНА КОЛЕКТИВНА МЕДИТАЦИЯ на земното кълбо. Едно от най-добрите неща у нея е това, че макар и да се прави по различно време и на различни географски ширини, то има отговорни Велики Светли Сили, които я обединяват и изпращат към Вселената. И ние веднага ще усетим Нейния Отговор. Нашата малка любов ще се превърне веднага във Велика Вселенска Любов.”

Обичам България!
Обичам българския народ!
Обичам ръководителите на България!

Обичам планетата Земя!
Обичам Човечеството!
Обичам ръководителите на планетата Земя!

Обичам Слънчевата система!
Обичам всички разумни същества в Слънчевата система!
Обичам ръководителите на Слънчевата система!

Обичам Галактиката!
Обичам всички разумни същества в Галактиката!
Обичам ръководителите на Галактиката!

Обичам Вселената!
Обичам всички разумни души във Вселената!
Обичам ръководителите на Вселената!!!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!“

Приятели – след появилите се дискусии, решихме, че е много важно да направим едно уточнение.. най-вече по повод използваната във Формулата на Обичта дума „ръководители“ Това по-долу е коментара на Георги Изворски:

„Приятели мои!
Познати и непознати!
Знам, че чрез Формулата за Обичта разпалих духовете, само защото споменах изрично и ясно да обичаме онези, които ни ръководят.
Нека уточня нещата.. Защото видях, че веднага пламна „барутът” на спотаеното „естествено” недоволство. Но преди да помислим, да почувстваме, да изречем дори само едно негативно слово, нека поразширим съзнанието си и да го извисим, за да видим нещата от по-високо..
Не казах буквално правителството на България, не казах кметове, директори, началници, управители на фирми и пр. и пр…
Казвам – РЪКОВОДИТЕЛИ!
ОНЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ ДА РЪКОВОДЯТ!
Да, имам предвид всички, които ни водят за ръка и ни превеждат през Бързея на Времето.. През тресавището на ежедневието… През минните полета на човешките отношения..
Истинските Ръководители са пред нас, с нас, до нас, в нас, ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ!
Нима Св. Йоан Рилски не е ръководител, макар и невидим, на българския народ?!
Някои всичко свеждат до видимите ръководители, във видими физически земни тела. Но дори и така да е – и на тях трябва да им помогнем. Да им излъчим обич и любов, за да им дадем възможност да се поправят.. Не само Бог ще ги поправи… Нашата Любов по-бързо ще ги заведе до Пътя на Истината, на Мъдростта и Справедливостта, на Мира, Съгласието, Хармонията, Приятелството и Братството..
Най-Великият Вселенски Принцип е ЛЮБОВ! А това значи ДА СЕ ОБИЧАМЕ!
Истинският духовен човек, разумният, мъдрият, щедрият, милосърдният, жертвеготовният – ТОЙ ПРАВИ ПЪРВАТА КРАЧКА!
Повярвайте ми! Тогава ще усетим ласката на ВСЕВИШНИЯ!
Неговата МОЩ! Неговата ЗАЩИТА! Неговата ЛЮБОВ!!!
Амин! Аум! Аумен!!!“

Comments are closed.