A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Срещи с Георги Изворски

  • Регулярни лекции в център „Идея Вита” – темата е изненада
  • В център „Идея Вита” се предлагат книги на Георги Изворски
  • Всяка 3-та събота от месеца от 12:00 до 14:00 ч

Георги Изворски е роден в гр. Божурище в семейството на военен летец. Учи в София и Велико Търново. Поет, писател, учител и журналист. Бивш любител на екстремните спортове.

От 1999 г. светският живот остава на заден план и Изворски се отдава на езотериката и окултизма. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан.

Изворски е горещ привърженик и последовател на Всемировия Учител Беинса Дуно.

От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цялата страна.

В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразеното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единение на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество.

Тяхното прилагане на земята нарича простичко „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“.

За себе си той казва: „Може би един от хилядите редови духовни просветители, които Бог разпръсна в България и по света, съм и аз! Бели и черни адепти вече няма. Няма вече учители и лъжеучители, пророци и лъжепророци! Просто има много човешки души, които, когато се събудят, не могат да различат веднага ИЗРЕВА от ЗАЛЕЗА…

Comments are closed.