A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО

Животът е пъстър. И добре, че е така – по- забавно е. Колкото повече осъзнавам, че Животът не е нищо повече от една игра, толкова по- забавно става. Вече леко започнах да се уморявам от тази „духовна сериозност” на семинари, сбирки, беседи и т.н. форми, на които седим с едни съсредоточени и сериозно- мислителни физиономии, като на току- що „наакани” големи деца. Я, да се отпуснем приятели и да смеем, да се шегуваме, да танцуваме и да пеем повече заедно! Какво, ако не знам къде ми е например четвърта чакра, как е устроена и какво се случва там, кои меридиани с какви точки да масажирам, за еди какво си и т.н. все полезни неща, ако посрещам деня с усмивка, радвам се на всяка среща и дарявам всеки с частица от моята енергия на сърцето, пея и танцувам с току- що запознали се с мен хора, погалвам по главичката някое дете по тротоара или бездомно куче, гледам на слънцето, дърветата, цветята с Благодарност и Любов…Списъкът е дълъг, знаете, за тези, които го живеят…
От известно време редовно си пея за удоволствие – всеки ден. Е, това пеенето било „голяма работа”! От както разбрах от Алекс /Александър Стойчев/, че пеенето е за всички, а не само за певци и че щом мога да говоря, няма причина да не мога да пея, голямо пеене настана. Много ти благодаря, Алекс, животът ми се превърна в песен! Започнаха да идват при мен песни и хора, които ги пишат и пеят – знаете как е, законите на Вселената работят /това го знаем от „сериозните” семинари/ и аз искам да ги споделям с вас. Затова и на срещите „Творецът в мен” в петъците от 19 до 21 ч все повече ще пеем. http://www.facebook.com/events/227131914094334/
Мъдрият ни народ го е казал – „Който пее, зло не мисли.” Ами, защото, всичкото добро идва от сърцето, не от мисленето.
И така, след пеенето идва и танцуването. Аз съм такъв тип човек, че когато се радвам, ми се иска да изразявам радостта си по всички възможни начини – да пея, да танцувам, да се шегувам, да се смея…Обратното също работи – ако не съм в добра кондиция, една песен или един танц на подходяща музика, веднага ме повдигат в радостта. Танци играем в понеделник с Люсиена – български народни, с мен – дервишки и в сряда с Антоанета – букет от зумба, латино, източни, класически и пак народни.
http://www.facebook.com/events/618625321486480/
Много е вдъхновяващо и изпълващо общуването с танци! Докато при пеенето си общуваме предимно чрез гласа и очите, при танците, особено ако са по двойки или в кръгче като хоро, докосването е празник за телата ни. Знаете ли колко по- бързо учим, когато сме хванати за ръце? Елате да пробвате! Случва се някой да каже – „това не го мога” или „а, това съм го пробвал, ама ми е много трудно”, но като се хване до другите, сам не разбира как го научава…и после идва една радост! Е, нали това е Смисълът? Да пребиваваме в Радост! Така променяме Живота по- лесно, забавлявайки се.

Та, КАНЯ ВИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО!

Диана

И едно стихче, за разкош:

Красива игра

Играем ний прекрасно,
по детински
и приказка творим
за всички, да
и ставаме от ден на ден
по- истински
и претворяваме доброто
във света.
D:

Comments are closed.