A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

ЧЕСТИТ 8- МИ ДЕКЕМВРИ, СТУДЕНТИ!

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ СЕГАШНИ, МИНАЛИ И НАЙ- ВЕЧЕ СЕБЕСАМОСТУДЕНТИ!

 

Сегашни – е ясно защо – за послушанието. Това са всички „послушни и добри” деца, които обичат родителите и роднините си повече от себе си. Те са „култивирани” и са приели „общия калъп” на обществото.

Приветствам, обаче, с цялото си сърце и любов една друга част млади хора на студентска възраст, които сега са избрали да са извън познатите ни обществени, частни и чужди образователни учреждения. Това не значи, че тези деца не студенстват. Напротив – те са студенти на университета  Живот,  на университета Земя, даже на унивеситета Вселена. За тях е практически невъзможно днес да са „редови” студенти. Те не се „вписват” в схемата, в правилата. На тях това не им е нужно. Те са дошли ГОТОВИ УЧИТЕЛИ и никой земен учител не може да ги научи на нещо. Те идват тук, за да си спомнят и да учат нас – бившите студенти, а и сегашните „нормални” студенти, на БЪДЕЩЕ. Това значи ДА БЪДЕМ СЕБЕ СИ. Тях ги наричам СЕБЕ-САМО-СТУДЕНТИ. Те са себе си и са самоуки. Това са СИЛНИ ДУХОВЕ, оцелели въпреки всичко – въпреки нас родителите, въпреки системите, които постоянно се опитват да ги смачкат, да ги унифицират, да ги подредят някъде, да ги напъхат в нещо. Това, обаче, няма как вече да стане. Те са СВЕТЛИТЕ ЛЪЧИ, това са НОВИТЕ ДУШИ, използващи много повече от 10-те % от мозъка си. Те дори не осъзнават понякога какво повече могат и какво безценно правят, защото смятат, че всички го могат. Тези деца са с развити и запазени способности като ясна интуиция, усещат енергията на останалите и „диагностицират” хората по аурата им, не по думите. За тях важи : „Не гледам как изглеждаш и какво ми говориш, важно е какво излъчваш”. Много от тях са самоуки „полиглоти”. Те си спомнят „чуждите” езици по някакви свои начини, които не се вписват в нашите представи. Нашият свят им е нелогичен, чужд и непривлекателен, защото в тях е живо ДОБРОТО, ЧЕСТНОСТТА, ОТВОРЕНОСТТА НА ДУШАТА, МИЛОСЪРДИЕТО, ЛЮБОВТА КЪМ ТВОРЕНИЕТО – ПРИРОДА. За тях са болезнени на чисто физическо ниво ниските вибрации и те се опитват, за да оцелеят, да живеят в „паралелни” свои светове и да чакат момента, когато могат да извадят и раздадат всички съкровища, които имат. Те знаят, че това е задачката в живота им и са готови и решени да я изпълнят. Някои от тях са готови на саможертва в чисто „човешки план” в името на мисията си.

БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ ДЕЦА! ПОЗДРАВЯВАМ ВИ! ИЗПРАЩАМ ВИ ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ!

ВИЕ СТЕ БЪДЕЩЕТО!

 

Диана

Comments are closed.