A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

ЗА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО …

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ ДОБРОВОЛЦИ!Днес, 5 декември, бил международен ден на доброволците. Научих го от една организация, за чиито събития съм се абонирала.
То понеже за нас всеки ден си е ден на доброволчество, не смятаме да празнуваме. Нещо подобно на постите. Питат ни вчера едни гости дали постим и какво готвим в „Идея Вита“ през постите? Ами това, което си готвим всеки ден и с което се храним целогодишно – вегетарианско- веганска храна с елементи на суровоядство.
Та така и с доброволчеството. Ние постоянно си работим без заплати, доброволно, няма какво да го празнуваме за един ден. Сега много интересно се получава – разни рекламни кампании за правене на добри дела, кой какво почистил, какво засадил, на кого помогнал…, което от една страна е по- добре, отколкото да рекламираш например „здравословни колбаси“ или „предай доброто нататък с кока кола“, ама май е най- добре да се имунизираме с доброто и да го проявяваме всеки ден така, както дишаме, храним се и др. подобни. Познавам хора, които правят добро живеейки със съзнанието, че това е нормалното и изпитват болка всеки път, когато се срещнат с доброволци, които добруват по кампании, а си живеят в един друг свят до следващата доброволческа кампания, когато пак ще си проявят добрината.
Та, приятели, не чакайте някой да ви показва какво е добро и да ви организира някъде за нещо. Свържете се със сърцата си и те най- добре знаят за доброто.
Добро е всичко, което се прави с Любов. А във всеки от нас има безгранична Любов, която само с малко смелост може да се излее навън и да залее с Добро всичко.Диана Митева

Comments are closed.