A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Разговор с вас

Приятели, съмишленици, посетители на сайта на „Идея Вита“,

тази рубрика „Към Същността“ е моят разговор с вас – директно, без чужда помощ. Аз имам нужда от това, за да мога да кажа повече неща, без да ме „притиска“ времето и тогава, когато искам да го направя. Нашите срещи в рамките на събитията и мероприятията на Център „Идея Вита“ са много ценни и скъпи за мен, но все пак винаги са ограничени от времевата рамка и са свързани с „преместване в пространството“. Затова реших да пиша в тази рубрика, за да можете, когато поискате и където и да сте, да влезете и да почетете моите споделени с вас мисли, идеи, предложения, опити, прозрения…

Знам, че все повече хора имат нужда от това „да си излеят душата“ някъде и в нещо, да споделят с други. Аз не правя изключение. При мен разликата е в това, че аз имам възможност да се виждам с вас и в Центъра. И така, ако това, което четете ви подтиква към реализиране на някаква идея, споделете я и ако решим, може да я направим заедно, като вложим и нашата Любов. Защото… нали знаете?

„НИЕ ПРАВИМ ВСИЧКО С ЛЮБОВ“

Благодаря ви и ви обичам!

Диана

Comments are closed.